logo vormkrijger huwelijken

Hoeraaaa! Hoeraaa!
Jullie gaan trouwen!

Jullie zijn op zoek naar een huwelijksfotograaf die net die andere beelden maakt, originele, tijdloze foto’s, details en emoties vastlegt. Momenten die je zelf opnieuw en opnieuw wil beleven.

Ik ben blij dat jullie de tijd nemen om mijn werk te bekijken en op zoek gaan naar iets speciaals dat bij jullie past.

ONGEDWONGEN SPONTANE MOMENTEN EN ORIGINELE TIJDLOZE BEELDEN

JULLIE UNIEKE DAG, SPECIAAL EN PERSOONLIJK IN BEELD GEBRACHT.

Op deze mooie dag willen jullie jezelf omringen met de mensen die jullie graag zien. Samen de dag beleven met een vat vol emoties, zenuwen, ontroering, herinneringen, humor, genieten, warmte, liefde, knuffels en gedans.

Al deze momenten leg ik vast op een ongedwongen en stijlvolle manier.  En steeds op zoek naar unieke beelden van jullie persoonlijke verhaal.

kindjes huwelijk

In mijn portfolio vind je complete huwelijksreportages van verschillende koppels op de meest leuke plekken in Belgie of buitenland.

Klik op de thumbnails onderaan!

Wil je meer informatie neem dan een kijkje in de faq , komen jullie eens graag door een album bladeren … stuur me dan zeker een email.

RESENSIE

Lennert & Steven
Het kiezen van een fotograaf is een moeilijke keuze. Je kiest immers iemand die je belangrijke dag definitief vastlegt. Maar bij Dries de Vormkrijger voelden we ons onmiddelijk gerustgesteld. Dries connecteerde vrijwel onmiddelijk met ons en onze gasten, asof hij al jaren bij de groep hoort. Dit inlevingsvermogen, samen met de kleine tips doorheen de dag (ja, hij kent meer zaal- en stadhuis best practices dan jezelf), leidt tot zeer originele en oprechte beelden van zowel de grote als kleine dingen doorgeen je dag. Combineer dit met het talent om jezelf, je gasten en jullie gekozen locaties op een creatieve en unieke manier te capteren, en je hebt een herinnering om letterlijk in te kaderen! #geenacteertalentnodig #enkelliefde&Vormkrijger

Hun huwelijksreportage vind je hier terug.

Niels & Wouter
Ons huwelijk was voor ons als een sprookje, en Dries maakte het helemaal af; dankzij zijn schitterende foto’s beleven wij onze dag af en toe helemaal opnieuw! Geen standaard, klassieke foto’s, wel de echte emoties, memorabele sfeerbeelden en de nodige portie creativiteit. Top foto’s, top album, top kerel! Chapeau en dikke merci!

De beelden kan je hier bekijken.

Hanne en Tom
Wij zijn heel blij met onze keuze voor “vormkrijger” Dries. Hij legde ons huwelijk vast hoe het was, de zenuwen en het ontspannen genieten, de gekke gezichten, de slappe lach, de tranen van geluk, de warmte, de zalige dans moves van vrienden en familie,… Kortom heerlijk om in het fotoboek te bladeren en helemaal terug op ons feest te zijn!
Ook familie en vrienden hebben ons meerdere malen vermeld wat voor toffe pé onze fotograaf was! ‘Hij ziet echt elk detail’, ‘Hij zat daar in een vreemde pose, met wat lichtjes voor zijn camera, ben benieuwd naar jullie foto’s!’

Merci Dries om onze dag mee vorm te geven!

workshop fotografie

HUWELIJKSFOTOGRAFIE PORTFOLIO

Wat is de volgende stap?
Ga even kijken op de FAQ pagina! Zo weet je de vanaf prijs van een huwelijksreportage en kom je wat meer te weten. Willen jullie een gesprek vul dan het formulier in op de contact pagina.

logo vormkrijger b2b

STUDIO VORMKRIJGER
HUWELIJKSFOTOGRAAF & PRODUCTFOTOGRAFIE

Dennenlaan | 2630 | Aartselaar