De huwelijksceremonie van Tara en Maarten.

20 april 2018
Geen reacties
7.438 Views

Dit is de dag van Tara en Maarten.  Ze verbleven samen met hun getuigen in Huizebriers.be.  Een prachtige B&B met mooi aangelegd binnenpleintje waar de suites op uitkijken.  Na de photoshoot trokken we naar het dak van C-Mine waar Lieke van Stories by Mabel hun verhaal vertelde.  Een alternatieve huwelijksceremonie vol emotie, met veel gelach en traantjes van plezier.  Als jullie op zoek zijn naar een 'andere' huwelijksceremonie neem dan zeker eens een kijkje op Stories by Mabel.


Deze huwelijksreportage werd ook in beeld gebracht door 2 fotografen! Een duo moet een perfecte match zijn van stijl en denkwijze.  Zo kunnen we samen 1 verhaal creëren.  Ik denk niet dat je zal merken wie welke foto's heeft genomen.


bruid makeup in de spiegel vanaf het klaarmaken trouwkleed en schoenen van de bruid mul haar en make up van de bruid schoenen en accessoires van de bruid mama helpt de bruid met het trouwkleed nog even de bruid is er klaar voor klaarmaken van de bruidegom de bruid vormkrijger firstlook first look gelukkige bruidegom firstlook vertrekken naar de photoshoot genk vormkrijger foto's trouw vormkrijger vrijzinnige Huwelijks ceremonie close up van de bruid en bruidegom vormkrijger foto bruiloft beelden c-mine C-mine in Genk beste locatie voor huwelijksfoto's Genk mine portret van de bruid en bruidegom prachtige locatie voor een foto shoot kussen van de bruid fotoshoot aankomen op de locatie van de vrijzinnige Huwelijks ceremonie hier komt de bruid!

traantjes bij de mama tijdens Huwelijks ceremonie

Huwelijks ceremonieFirst look tijdens vrijzinnige Huwelijks ceremonie vrijzinnige Huwelijks ceremonie

Lieke van Story's by Mabel traantjes huwelijks ceremonie speech tijdens een alternatieve huwelijks ceremonie speech van de papa tijdens de ceremonie de getuigen en vrienden speechen papa is trots op de bruid alternatieve huwelijksceremonie ouders van de bruidegom zijn trots ouders van de bruid alternatieve huwelijks ceremonie de bruid lacht tijdens de geloften de kus einde van de ceremonieeinde van de ceremonie

de zaal receptie trouwfeest hapjes de receptie op een trouwdag menukaarten en drukwerk huwelijksdag decoratie trouw decoratie van het trouwfeest de ringen overzicht van de feestzaal menukaartjes avondfeest lekker eten op een bruiloft eten avondfeest het avondfeest bruiloft speech van de getuigen op het avondfeest avondfeest huwelijk De openingsdans de bruid is gelukkig feestbeelden op een trouwfeest feestbeelden op een trouwfeest feest foto's dansvloer op een huwelijksfeest party pictures night shoot op een huwelijk


 

logo vormkrijger b2b

STUDIO VORMKRIJGER
HUWELIJKSFOTOGRAAF & PRODUCTFOTOGRAFIE

Dennenlaan | 2630 | Aartselaar