logo vormkrijger huwelijken

Wie is VORMKRIJGER eigenlijk?

Mijn naam is Dries. Echtgenoot van de mooiste, liefste en beste op deze planeet. Vader van twee grote gasten die mij in grootte al hebben voorbij gestoken.

Ik maak graag foto’s. Foto’s van emoties, leuke en serieuze momenten. Ik heb een hekel aan saaie parkfoto’s of wat gekeuvel in de wei. Steeds opzoek naar de coolste en zotste composities waar ik jullie perfect in plaats. Connectie in beeld brengen is mijn grootste doel.

Ik hou van … bikepacken in de bergen met mijn liefste, lekker eten maken … yes i am the house chef!, La Chouffe, worst, Vespa, met vrienden blijven plakken aan de toog, uren lang naar muziek luisteren, niks doen op zondag, samen in slaap vallen in de zetel, …

Help wij kunnen helemaal niet poseren en we “pakken echt niet op foto”.

De photoshoot is een moment dat jullie je even kunnen afzonderen, genieten van elkaar. Probeer hier dus zeker een paar uur voor in te plannen. Je moet vooral geen stress hebben over poseren! Het is de bedoeling dat jullie jezelf zijn, je amuseren en steeds op je gemak zijn. Ik help uiteraard als jullie er wat awkward bijstaan 😉

De prijs van een huwelijksreportage?

Wens je meer informatie over de prijzen en pakketten stuur me dan een email met wat meer info over jullie zelf en jullie huwelijksdag. Reportages starten aan €2150.

  • Alle beelden in de hoogste kwaliteit bewerkt.
  • Beelden in High-Ress klaar om te printen.
  • Beelden in Low-Ress perfect om te delen op social media.
  • 16Gig stick  Geen e-waste meer maar een download link.
  • Online gallerij
  • Mini album!
  • optie trouwalbum
  • optie second shooter
 
 

Maak je ook een huwelijksalbum?

Een huwelijksalbum is de beste manier om jullie huwelijksdag opnieuw te beleven in een prachtig uitgewerkt aandenken of als cadeau te schenken aan jullie ouders.

Albums zijn geprint op dik 800gr echt fotopapier en kunnen
tot 40 spreads bevatten (80 paginaʼs). Het papier loopt door over twee paginaʼs waardoor full-spread fotoʼs prachtig tot hun recht komen.

Op deze pagina kan je voorbeelden en twee filmpjes bekijken waarin we door een album bladeren.

Kunnen we ook een gewone fotoshoot, portretsessie of verlovingsshoot reserveren?

Ja tuurlijk! Tijdens een fotosessie leren we elkaar beter kennen en merken jullie direct dat “poseren”  eigenlijk helemaal niet moet. Ik zet jullie op de juiste plaats, geef een paar aanwijzingen en de rest gaat allemaal vanzelf.
Vele koppels gebruiken de beelden voor hun huwelijksuitnodigingen!
Een fotosessie komt op 475€  incl. btw excl. verplaatsing.

Wat als …. ?

Wat als mijn camera in een vijver valt?

Geen nood! Ik heb steeds een backup camera en lenzen bij!

Wat als er een piano op mijn voet valt?

Geen nood! Ik kan beroep doen op een groep toffe collega’s die me graag uit de nood helpen.

Wat is de volgende stap?

Zijn jullie helemaal overtuigt? Willen jullie een gesprek vul dan het formulier in op de contact pagina of stuur me een berichtje via whatsapp. 

logo vormkrijger b2b

STUDIO VORMKRIJGER
HUWELIJKSFOTOGRAAF & PRODUCTFOTOGRAFIE

Dennenlaan | 2630 | Aartselaar