Workshop Photoshop Trickery

In deze workshop photoshop trickery leer je de basics van photoshop. Wil je die stomme auto weg halen op je mooie landschapsfoto of staat die vuilbak daar nu net verkeerd? Aan de hand van een leuk concept leer je met de nodige tools omgaan om een “realistisch beeld” te creëren.

Je bedenkt zelf een leuk concept of kiest één van de bestaande ideeën. We zetten samen alles op, fotograferen en werken het uit in photoshop zodat je naar huis gaat met een afgewerkt beeld.

Workshop Photoshop

We starten de Workshop Photoshop Trickery vanaf de basis. Je hoeft dus geen enkele ervaring of voorkennis van photoshop te hebben. Het enige dat je wel nodig hebt is een digitaal fototoestel en een laptop met photoshop op geïnstalleerd. Heb je alleen een vaste computer dan mag je gerust de mijne gebruiken. Bij de inschrijving contacteer ik je met een aantal vragen over jou ideetje voor de trickery foto.

  • De Workshop Photoshop Trickery loopt van 10u tot +-15u.
  • Kostprijs 165€ per deelnemer.
  • Incl koffie & een zeer lekkere lunch van de chef!

BESCHIKBARE DATA WORKSHOP PHOTOSHOP!

ZATERDAG 24 MAART - NOG 1 PLAATSEN VRIJ
ZONDAG 15 APRIL - NOG 2 PLAATSEN VRIJ
IS JE AGENDA VOLZET MAAR JE WIL WEL EEN WORKSHOP VOLGEN LAAT DAN EVEN JE GEGEVENS ACHTER VIA HET FORMULIER.  ZO STA JE MEE OP DE MAILING LIJST EN KRIJG ALS EERSTE DE KANS OM JE IN TE SCHRIJVEN.

VIA DIT FORMULIER KAN JE EEN PLAATSJE RESERVEREN.

KEN JE NOG ANDERE KANDIDATEN?
DEEL DEZE PAGINA DAN OP HUN FACEBOOK PAGINA!
*
*
*
trekker
rider
DRIES-slicer
pletter 2